El teu osteòpata a Terrassa

Bruc Espai Salut és un centre d’osteopatia i fisioteràpia a Terrassa que seguim la corrent iniciada pel Dr Andrew Taylor Still (1828-1917) que va posar en evidencia les interrelacions entre aparell múscul-esquelètic i els altres sistemes orgànics. Amb l’osteopatia tractem principalment problemes com lumbàlgies agudes, fuetades cervicals, cervicàlgies cròniques etc. També és molt eficaç amb tractaments com migranyes, vèrtics, problemes circulatoris, digestius, endocrins o neurològics.

El nostre treball es basarà a realitzar una anamnesi complet de l’individu, coneixent els seus antecedents quirúrgics, clínics i traumàtics. Posteriorment es realitzarà una exploració física amb l’objectiu de trobar zones de restricció o falta de mobilitat del cos. Per tot això volem ser el teu Osteòpata a Terrassa de confiança.

Necessites els nostres serveis d’osteopatia?

Osteòpata a Terrassa. La formació la clau de l’èxit.

L’Osteopatia està reconeguda per l’OMS, a Bruc Espai Salut comptem amb els millors professionals per oferir sessions d’osteopatia individuals i personalitzades. Els nostres professionals han estudiat el Màster en Osteopatia EOB (Escola Osteopatia Barcelona) juntament amb la Universitat Pompeu Fabra adscrita a la prestigiosa ESO (European School of Osteopathy).

centre d'osteopatia a terrassa

Què és l’osteopatia?

És un sistema complet, la filosofia de la qual és tractar a tot l’individu, no només els símptomes, allò que produeix dolor o molèsties. Consisteix a trobar la causa del problema. L’osteopatia és una ciència reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut OMS amb la que mitjançant l’observació, tècniques manuals no invasives i un alt coneixement de l’anatomia i fisiologia humana, es diagnostiquen disfuncions de mobilitat dels teixits del cos humà que provoquen trastorns i pertorben l’estat de salut de l’organisme d’una forma totalment holística i global.

Quan aniré a l’osteòpata?

Qualsevol moment és idoni, però dos són els principals motius en què us podríeu trobar. El primer, quan tenim un dolor intens, que inhabilita o limita el moviment de qualsevol par del cos, l’objectiu principal del tractament serà baixar el dolor i poder ajudar al pacient a recuperar el moviment i realitzar la seva activitat diària sense dolor.

El segon, és el treball preventiu i és quan podem aprofundir més en el tractament i mantenir l’equilibri del cos. L’objectiu principal del tractament serà millorar la qualitat de vida del pacient i prevenir possibles patologies. Posa’t en contacte amb nosaltres. Volem ser el teu Osteòpata a Terrassa, on podràs millorar la teva salut.

osteopatia terrassa

PREGUNTES FREQÜENTS

PER QUÈ OSTEOPATIA?

Amb l’osteopatia aconseguim arribar una mica més enllà amb el tractament eliminant la lesió principal/primària.

Quins problemes tracta l’osteòpata?

Tracta des de lesions esportives com esquinços, contractures, luxacions, dolors d’esquena, cervicals, lumbars… fins a problemes de vertígens, escoliosis, artrosis o problemes intestinals.

Quina és la diferència entre l’osteòpata i el fisioterapeuta?

La principal diferència entre l’osteòpata i fisioterapeuta recau especialment en l’enfocament del tractament i el diagnòstic. Amb la fisioteràpia ens centrem on està el focus de la lesió i pal·liar aquests símptomes. Mentre que en l’osteopatia tenim una visió més global cercant l’origen del problema, entendre quin desequilibri corporal ha portat el cos a aquell estat i així no recaure més.  A Bruc Espai Salut, volem ser el teu Osteòpata a Terrassa per cuidar la teva salut i benestar.

L'osteopatia pot augmentar el rendiment esportiu?

Sense cap dubte sí. Un dels principis de l’osteopatia és que “l’estructura governa la funció” i amb això entenem que no aconseguirem la màxima expressió corporal ni física, si les nostres estructures com articulacions, lligaments o òrgans estan en disfunció. Sense equilibri corporal no podrem donar el màxim del nostre cos.