Entrenament Personal al centre de Terrassa

A Bruc Espai Salut oferim sessions d’entrenament personal a Terrassa d’una forma individualitzada. Disposaràs de tota la sala d’entrenament amb tots els materials per a tu sol/a i així realitzar l’entrenament sense distraccions per aconseguir els objectius. L’entrenador personal t’acompanyarà durant la sessió realitzant els exercicis i corregint els moviments per tal d’assegurar una bona i segura execució.

entrenament-personal

Com són les sessions d’entrenament personal a Bruc Espai Salut?

L’entrenador personal treballarà amb tu els següents punts per ajudar-te a aconseguir els teus objectius:

  1. Repassarem l’historial mèdic
  2. Marcarem els objectius
  3. Realitzarem una bateria de test per avaluar el teu estat físic actual
  4. Ens començarem a moure amb el teu entrenador personal.

L’entrenador personal sempre serà graduat en Ciències en l’activitat física i col·legiat, experimentat on farà possible una evolució de forma saludable, respectant els processos fisiològics del cos. Les sessions seran dinàmiques sense exercicis avorrits ni repetitius, perquè creiem que s’ha de gaudir del procés, és la millor forma de no abandonar. Mou-te a Bruc Espai Salut!!

Personalitzem el tractament

Personalitzem i evolucionem l’entrenament físic per tal que tinguis una millora constant amb exercicis funcionals pensats per assolir els teus objectius ja siguin la millora en la condició física i salut, com poder rendir més en el teu esport i no patir lesions. T’acompanyem en el procés de transformació pensant en què necessita el teu cos en cada moment de la temporada per així rendir millor.

entrenament personal a bruc espai salut

PREGUNTES FREQÜENTS

Puc dutxar-me després d’entrenar?

Disposem de bany privat amb dutxa on podràs arreglar-te per qualsevol activitat que tinguis després i no haver de tornar a casa.

Entrenador personal vs gimnàs convencional?

Si el teu objectiu és evolucionar d’una forma ràpida, divertida, segura i sense esperar al torn de la màquina aquesta és la teva millor opció, ja que l’entrenador personal podrà portar-te al límit de les teves possibilitats d’una forma molt personalitzada.

Quantes sessions a la setmana es recomana?

Sempre dependrà dels objectius establerts i la teva disponibilitat. A banda de les sessions presencials si s’escau es podrà assignar treball per fer de forma lliure i la possibilitat d’un seguiment online amb diferents apps mòbils.

Si practico un esport de forma habitual, necessito un servei d’entrenament personal?

Si vols millorar el teu rendiment i evitar lesions no hi ha res millor que un treball complementari i dirigit per portar les teves aptituds físiques a un nivell superior.

Puc venir a entrenar amb un amic/a o familiar?

Sempre diem que no hi ha res millor que compartir aficions amb les persones que més estimes. Perquè no entrenar junts i animar-vos un a l’altre a fer una repetició més?

Per què és necessari treballar la força?

El treball de força és fonamental a qualsevol edat per prevenir la sarcopènia. La sarcopènia és la pèrdua de força i massa muscular sobretot per a les persones grans. A través de l’entrenador personal t’ajudarem a treballar la força per augmentar l’estat metabòlic que ens facilitarà cremar tant teixit adipós, sucres i colesterol. Així com tenir una bona musculatura ens ajudarà a tenir més suport articular i disminuir el risc de caigudes i la prevenció de l’aparició de l’osteoporosi.